Proizvodimo plug&play jedinice za izmjenu zraka sa povratom topline (rekuperatorske klima komore) namjenjene poboljšanju kvalitete zraka u zatvorenom prostoru uz maksimalno očuvanje energije.

Pukšec Projekt d.o.o.
OIB: 05949737712
LOCATION:
Šišićeva 8, 10000 Zagreb, Croatia
PRODUCTION:
Korenova cesta 5, Kamnik, Slovenia

O Nama

Naša strastKvaliteta zraka i ušteda energije

Specijalizirani smo za razvoj, proizvodnju i trgovinu visokokvalitetnih proizvoda za ventilaciju koji zadovoljavaju širok spektar potreba, od jednostavnih i praktičnih primjena do naprednih rješenja u higijeni i sustavima za obradu zraka.

S fokusom na kvalitetnu izradu i inovaciju, ponosimo se pružanjem rješenja za ventilaciju visoke kvalitete koja nadmašuju industrijske standarde.

Vizija

Naša vizija je kontinuirano osmišljavati i stvarati inovativne proizvode visoke automatizacije i energetske učinkovitosti.

 

Misija

Naša misija je učiniti naše visokokvalitetne proizvode pristupačnim i dostupnim korisnicima stvarajući partnerske odnose s našim kupcima.

INOP TEHNIKADoprinos zdravijim prostorima i očuvanju okoliša

Potaknuti smo vizijom kontinuiranog osmišljavanja i stvaranja inovativnih rješenja i proizvoda visoke automatizacije i energetske učinkovitosti.

Naš tim stručnjaka predan je razvoju rješenja koja pružaju konkretne prednosti našim klijentima, omogućavajući im unapređenje kvalitete životnog ili radnog prostora, istovremeno ostvarujući značajne uštede energije. S predanošću ćemo Vam asistirati u odabiru optimalnog rješenja prilagođenog Vašim specifičnim potrebama, te osigurati u Vašem prostoru ugodnu mikroklimu i zrak visoke kvalitete. Osim razvoja, proizvodnje i trgovine nudimo i usluge postavljanja i puštanja u pogon kao i usluge servisa i tehničkog održavanja.

since 2012

HistoryHistory of our company

PartnersPartners who trust
Industrium co