Proizvodimo plug&play jedinice za izmjenu zraka sa povratom topline (rekuperatorske klima komore) namjenjene poboljšanju kvalitete zraka u zatvorenom prostoru uz maksimalno očuvanje energije.

Pukšec Projekt d.o.o.
OIB: 05949737712
LOCATION:
Šišićeva 8, 10000 Zagreb, Croatia
PRODUCTION:
Korenova cesta 5, Kamnik, Slovenia

Modularne jedinice s povratom topline

Klima komore koje se izrađuju u segmentima dostupne su prema zahtjevu kupca.

Uz standardne elemente koje koristimo u kataloškim kompaktnim jedinicama isporučujemo i dodatne elemente, a sve prema potrebama i zahtjevu korisnika.

Iako primarno osmišljene kao jedinice iz game proizvoda većih protoka, a time i dimenzija, i naše standardne jedinice možemo izvesti u segmentima u slučaju kada jedinicu nije moguće dovesti na mjesto instalacije zbog ograničenog prostora, prolaza ili pak lakšeg prijenosa dizalicama, pa čak i kada je ručno unošenje jedina opcija.

Bez obzira što naše modularne jedinice dolaze u segmentima sa jasnim uputama za spajanje i svim potrebnim vijčanim materijalom, ožičenje, instalacija opreme u polju (senzorika, motorni pogoni itd.) i upravljačkog uređaja uračunata je u cijenu našeg proizvoda kao i kod kompaktnih jedinica.

Proračun tih jedinica radi se po istom principu kao i kod kompaktnih jedinica korištenjem direktiva ErP i pravila struke, te odabirnim programima sa Eurovent certifikatima naših isključivo EU dobavljača, odnosno proizvođača komponenti klima komora.

Sve naše modularne izvedbe se sklapaju i testiraju unutar proizvodnog pogona prije transporta u sekcijama na mjesto ugradnje. U određenim slučajevima kao dodatni dokaz ispravne izvedbe i rada jedinica nudimo ispitne listove za to ovlaštenih tvrtki u cijeni proizvoda.

Predmetne komore radimo po upitu za potrebe rezidencijalne ili industrijske ventilacije, te možemo ponuditi i do sada smo isporučili na HR i EU tržištu izvedbe od jednostavne rekuperacije sa grijačem i hladnjakom na vodu ili freon za potrebe dvorana, sve do rekuperacije sa integriranom toplinskom pumpom za potrebe zatvorenih bazena.