Proizvodimo plug&play jedinice za izmjenu zraka sa povratom topline (rekuperatorske klima komore) namjenjene poboljšanju kvalitete zraka u zatvorenom prostoru uz maksimalno očuvanje energije.

Pukšec Projekt d.o.o.
OIB: 05949737712
LOCATION:
Šišićeva 8, 10000 Zagreb, Croatia
PRODUCTION:
Korenova cesta 5, Kamnik, Slovenia

Reference

0 +
zadovoljnih klijenata

PartneriPartneri koji su nam pružili povjerenje

Kroz našu dugogodišnju suradnju, zajedno smo ostvarili mnoge uspjehe i postigli značajne ciljeve. Partneri su bili ključni za naše zajedničke uspjehe, doprinoseći rastu naših poslovanja i stvaranju vrijednosti za naše klijente i korisnike.

Partneri koji su nam pružili povjerenje su neizmjerno važni za našu organizaciju. Njihova podrška i suradnja su kamen-temeljac našeg uspjeha, te smo iznimno zahvalni što smo imali privilegiju raditi s tako izvanrednim pojedincima i tvrtkama. Njihovo povjerenje u naše proizvode i usluge potiče nas da svakodnevno radimo na postizanju najviših standarda kvalitete i inovacije.

Aerodrom CPH, Copenhagen, Danska

Tvornica Pivac, Ravča

Golf Club Riverside, Zagreb

Tvornica Naše Klasje, Kupljenovo

Hotel Piazza Heritage, Split

Hotel Ambasador, Opatija

Nacionalni park Sjeverni Velebit, Krasno

Hotel Imperial, Opatija

Hotel Park, Čakovec

Škola Bukovac, Zagreb

Amazinga, Zagreb

Club Central, Split

Centar Kappa, Osijek

Vinarija Jokić, Polača

HvalaHvala

Svim našim partnerima i klijentima!

Svim našim partnerima i klijentima, želimo izraziti iskreno i duboko zahvalnost našem dugogodišnjem partnerstvu i podršci koju nam pružate. Vaša vjernost i suradnja su temelj našeg uspjeha, i ponosno ističemo kako smo zajedno postigli brojne uspjehe tijekom proteklih godina. Vaše povjerenje u naše proizvode i usluge inspirira nas da kontinuirano unapređujemo svoje poslovanje i pružimo Vam još bolju vrijednost. Radujemo se budućim projektima i izazovima koje ćemo zajedno svladavati, te smo uvjereni da će naše partnerstvo i dalje rasti i cvjetati. Hvala Vam na Vašem povjerenju i podršci, i radujemo se budućim uspjesima koje zajedno gradimo.