Proizvodimo plug&play jedinice za izmjenu zraka sa povratom topline (rekuperatorske klima komore) namjenjene poboljšanju kvalitete zraka u zatvorenom prostoru uz maksimalno očuvanje energije.

Pukšec Projekt d.o.o.
OIB: 05949737712
LOCATION:
Šišićeva 8, 10000 Zagreb, Croatia
PRODUCTION:
Korenova cesta 5, Kamnik, Slovenia

Jedinice s povratom topline IRA

IRA jedinice s povratom topline namjenjene su poboljšanju kvalitete zraka u zatvorenom prostoru uz maksimalno očuvanje energije za protoke zraka od 2500 do 12500 m3/h. Ove kompaktne ili modularne jedinice osiguravaju učinkovitu ventilaciju i klimatizaciju prostora (stambenih, poslovnih i industrijskih) sa stupnjem rekuperacije topline do 91% i niskim utroškom električne energije.

U standardnoj izvedbi sadrže protustrujni rekuperator, EC ventilatore, filtere na strani dobavnog i otpadnog zraka, bypass žaluzinu i žaluzine na ulazu svježeg i otpadnog zraka. U jedinicama je integrirana automatska regulacija, te upravljačka jedinica po principu plug & play.

Kao dodatna opcija moguće je koristiti elektro, vodeni ili DX izmjenjivač prema potrebama korisnika.

Protusmrzavajuća zaštita ove jedinice čini pogodnim za rad sa svježim zrakom do -15 °C. Zvučna i toplinska izolacija osigurana je izoliranim panelima debljine 50 mm, a čvrstoća konstrukcije aluminijskim profilima. Jedinice su plastificirane u RAL9010, te su pogodne za vanjsku ugradnju uz dodatne opcije krova, protukišnih hauba, te postolja.

U ponudi su 4 standardne orijentacije jedinice, a ostale izvedbe dostupne su prema zahtjevu korisnika.

U ponudi su 4 standardna modela: IRA 4, IRA 6, IRA 9 i IRA 12.

Ostale modele i tražene izvedbe prilagođavamo na zahtjev korisnika.

INOP TEHNIKAKatalog