Proizvodimo plug&play jedinice za izmjenu zraka sa povratom topline (rekuperatorske klima komore) namjenjene poboljšanju kvalitete zraka u zatvorenom prostoru uz maksimalno očuvanje energije.

Pukšec Projekt d.o.o.
OIB: 05949737712
LOCATION:
Šišićeva 8, 10000 Zagreb, Croatia
PRODUCTION:
Korenova cesta 5, Kamnik, Slovenia

Jedinice s povratom topline REK E

REK jedinice s povratom topline namjenjene su poboljšanju kvalitete zraka u zatvorenom prostoru uz maksimalno očuvanje energije za protoke zraka od 500 do 3000 m3/h. Osiguravaju ventilaciju i klimatizaciju prostora (stambenih, poslovnih i industrijskih) preko pločastog rekuperatora, predajući toplinu s povratnog zraka na svježi. Toplina se učinkovito prenosi s toplog na hladni zrak preko izmjenjivača s visokim stupnjem rekuperacije topline do 90% i niskim utroškom električne energije.

Ove kompaktne jedinice s uključenim upravljanjem su zvučno i toplinski izolirane s podesivim i izmjenjivim plastificiranim panelima što omogučava jednostavan servisni pristup unutarnjim elementima jedinice sa svih strana. Konstrukcija je dodatno ojačana aluminijskim i kutnim profilima, te je moguća i vanjska ugradnja uz dodatak postolja i krova.

U ponudi su 4 standardna modela: REK 5E, REK 10E, REK 15E i REK30E.

Ostale modele i tražene izvedbe prilagođavamo na zahtjev korisnika.

Jedinica u standardnoj izvedbi uključuje izmjenjivač s visokim stupnjem vodljivosti, EC ventilatore, filtere na strani dobavnog i otpadnog zraka te upravljačku jedinicu za montažu za zid.

Dodatna oprema uključuje elektro, vodeni ili DX izmjenjivač, bypass žaluzinu, te ostalo prema potrebama korisnika.

INOP TEHNIKAKatalog